Новини

ПРЕС-РЕЛІЗ: Bakhvi Hydro Power LLC завершила розміщення облігацій на суму 1,3 млн доларів США

29 вересня, 2017. Тбілісі, Грузія. Компанія Bakhvi Hydro Power LLC, власник і оператор гідро та електро генеруючих об'єктів у Грузії, успішно здійснила розміщення дебютного випуску 10-тирічних внутрішніх облігацій, на суму 1,3 млн доларів США, номінованих в доларах США.

Розмір відсоткової ставки купона становить 9,4 % річних. Відсотки виплачуватимуться два рази на рік.

Випуск облігацій викликав зацікавленість серед інвесторів – покупцями виступили міжнародні інвестори та відомі фінансові установи.

Лід-менеджерами випуску стали інвестиційна компанія SP Advisors та універсальна банківська група Грузії Silk Road Bank. Крім того, SP Advisors виступила у якості ексклюзивного агента з розміщення облігацій серед міжнародних інвесторів.

Очікується, що облігації отримають лістинг на Грузинській фондовій біржі та будуть допущені до торгів якнайшвидше.

"Ми раді, що нам довіряють і залучають до співпраці. Випуск та розміщення облігацій демонструють зростання компанії та будують її інвестиційну історію. Приємно усвідомлювати, що інтерес міжнародних інвесторів та фінансових установ до грузинського ринку є досить високим" наголосив генеральний директор інвестиційної компанії SP Advisors Нік Піацца.

Про компанію Bakhvi Hydro Power LLC
Bakhvi Hydro Power LLC власник і оператор гідро та електро генеруючих об'єктів у Грузії. Bakhvi Hydro Power LLC входить до складу KG Energy – енергетична гілка бізнесу групи Silk Road Group – провідної інвестиційної групи Грузії. KG Energy активно втілює інвестиційні проекти альтернативної енергетики.

Про компанію SP Advisors
Інвестиційна компанія SP Advisors заснована у 2011 році, надає інвестиційно-банківські послуги в Україні та інших країнах Східної Європи. Команда SP Advisors має багаторічний досвід роботи у регіоні та активно співпрацює з українськими та іноземними партнерами, включно з міжнародними інвестиційними банками, юридичними, консалтинговими та аудиторськими компаніями.