Новини

ПРЕС-РЕЛІЗ: SP Advisors виступила ексклюзивним радником міноритарних акціонерів холдингу "Українські аграрні інвестиції"

2 червня 2017 року. Київ, Україна. Міноритарні акціонери холдингової компанії "Українські аграрні інвестиції" (УАІ) повідомили про продаж своєї частки акцій одному з найбільших аграрних холдингів в Україні, агрохолдингу "Кернел".

Інвестиційна компанія SP Advisors виступила у якості ексклюзивного радника міноритаріїв. Інформація про кількість акцій та їх вартість залишається нерозголошеною.

"Ми були раді допомогти акціонерам з продажем їхньої частки. Сподіваюсь ми й надалі консультуватимемо їх щодо інвестиційної діяльності в Україні", сказав генеральний директор компанії SP Advisors Нік Піацца.

Про компанію SP Advisors
Інвестиційна компанія SP Advisors заснована у 2011 році, надає інвестиційно-банківські послуги в Україні та інших країнах Східної Європи. Команда SP Advisors має багаторічний досвід роботи у регіоні та активно співпрацює з українськими та іноземними партнерами, включно з міжнародними інвестиційними банками, юридичними, консалтинговими та аудиторськими компаніями.