Новини

ПРЕС-РЕЛІЗ: SP Investments завершила придбання контрольного пакета акцій АТ "СК "Еталон"

23 квітня 2019 рік. Київ, Україна. Інвестиційна компанія SP Advisor рада повідомити про те, що SP Investments, яка входить до групи SP Advisors завершила придбання контрольного пакета акцій Акціонерного Товариства "Страхової Компанії "Еталон".

SP Investments придбала 77,000,000 акцій, що становить 100 % статутного капіталу Акціонерного Товариства "Страхової Компанії "Еталон".

"Ми маємо намір нарощувати інвестиції в економіку України. Поточний проект стане локомотивом не лише для розвитку Акціонерного Товариства "Страхової Компанії "Еталон", а і для всієї страхової галузі України", - сказав Генеральний директор SP Advisors, Нік Піацца.

"Інвестиції компанії SP Investments будуть спрямовані на розширення та розвиток Акціонерного Товариства "Страхової Компанії "Еталон", що закріпить її позиції на ринку України, збільшить її частку на ринку та позитивно відобразиться на якості страхових послуг",- сказав Голова Правління ПрАТ "СК "Еталон", Олег Кравченко

Про Акціонерне Товариство "Страхову Компанію "Еталон"
Компанія має 25-ти річний досвід роботи на страховому ринку України, за цей час набула репутацію надійного страховика. Протягом останніх трьох років компанія стрімко нарощує об'єм продажів.

Про компанію SP Advisors
Інвестиційна компанія SP Advisors заснована у 2011 році, надає інвестиційно-банківські послуги в Україні та інших країнах Східної Європи. Команда SP Advisors має багаторічний досвід роботи у регіоні та активно співпрацює з українськими та іноземними партнерами, включно з міжнародними інвестиційними банками, юридичними, консалтинговими та аудиторськими компаніями.